Köszöntő

POLGÁRMESTERI KÖSZÖNTŐ
Tisztelt Látogató!

Sülysáp Város Önkormányzata, és a magam nevében köszöntöm Önt, városunk Szent István királyról elnevezett Általános Iskolájának honlapján!

Mintegy nyolcezer lakosú településünkön sokan vagyunk, akik személyesen is kötődünk ehhez az iskolához, mivel itt tanultuk az írás, olvasás, számolás “tudományát”. Sokakat közülünk az élet talán már messze sodort Sülysáptól, de mégis szívesen emlékszünk vissza a diákévekre és keressük fel hajdani iskolánkat, kíváncsian böngésszük a jelenlegi diákok és tanárok névsorát: itt is – ott is ismerős nevekre bukkanva.

Ajánlom iskolánk honlapját diákoknak, szülőknek, volt diákoknak és minden érdeklődőnek, akik itt keresnek információkat. Ajánlom mindazoknak, akik a világ bármely szegletébe vetődve ide vágynak haza, mint feldobott kő a földre.

Ahogy én ajánlom ezt a honlapot, kérem, ajánlja Ön is barátainak, ismerőseinek. Az iskola vezetése nevében is ígérhetem, hogy igyekszünk naprakészen és sokoldalú információkkal ellátni Önöket!


Horinka László
polgármester

INTÉZMÉNYVEZETŐI KÖSZÖNTŐ 

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntjük a Szent István Általános Iskola honlapján. A 21. században az internet használata már a mindennapi élet részévé vált, így elengedhetetlen, hogy egy intézménynek legyen weboldala.

A honlap tartalmával igyekszünk hasznos, naprakész információkkal szolgálni, valamint fényképes beszámolóinkkal bepillantást nyújtani az iskola tanórán kívüli programjaiba.
Nevelőtestületünk az oktatás mellett fontosnak tartja a nevelést is. Tanulóinkból próbálunk olyan közösséget alakítani, melynek tagjai beszélgetnek, figyelnek egymásra, segítik egymást, ahol jól érzik magukat. Fontosnak tartjuk, hogy diákjaink tudják a kötelességeiket is, ne csak a jogaikat.
A modern, felgyorsult világban azon vagyunk, hogy megőrizzük az intézmény hagyományait, családias hangulatát.
Dr. Szentgyörgyi Albert szavaival kívánok minden gyermeknek, pedagógusnak, szülőnek eredményes munkát:

“Az iskola arra való, hogy az ember megtanuljon tanulni,
hogy felébredjen tudásvágya,
megismerje a jól végzett munka örömét,
megízlelje az alkotás izgalmát,
megtanulja szeretni, amit csinál,
és megtalálja azt a munkát, amit szeretni fog.”

Győri Mariann
intézményvezető

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.